Search

Forums

Put your welcome message here. You can edit this in the admin site.

Sunday, June 7, 2026 11:49:50 PM

Ürəyimdəki səs və bir mesaj

6 days ago
#73 Quote
Üç aydır işsiz idim. Depresiyaya düşmüşdüm. Səhərlər oyanmaq istəmirdim. Yemək dadım çıxmışdı. Arvadım narahat idi, uşaqlarım da hiss edirdi. Hər şey pis idi. Həmin gün də adi günlərdən biri idi. Divanda uzanmışdım, televizora baxırdım, amma heç nə anlamırdım. Birdən telefonum zəng çaldı. Köhnə dostum Əli. “Nə var, görüşək?” dedi. Cavab vermədim. “Sən pis görünürsən” dedi. “Gəl görüşək, danışaq”.

Görüşdük. Əli məni bir kafeyə apardı. Söhbət etdik. Dedi: “Bilirəm, iş yoxdur, pul yoxdur. Amma özünü yemək olmaz”. Sonra telefonunu çıxartdı. “Mən bir şey tapmışam. mostbet canlı destek çox yaxşıdır. Oynamaq üçün yox, danışmaq üçün”. Mən təəccübləndim. “Nə danışmaq?” Soruşdum. “Müştəri xidməti. Hər zaman açıqdır. Hər sualına cavab verirlər. Mən bir gün ağlımı itirəcəkdim, onlarla danışdım. Rahatladım”.

Mən inanmadım. Amma Əli israr etdi. “Evə get, mostbet canlı destek yaz, danış. Heç depozit etmə. Sadəcə söhbət et”. Razılaşdım. Evə gəldim. Saytı açdım. mostbet canlı destek bölməsini tapdım. Yazdım: “Salam, mən işsizəm, özümü pis hiss edirəm”. Operator cavab verdi: “Sizi başa düşürük. Həyatda çətin anlar olur. Əylənmək üçün buradayıq. Kiçik bir oyun oynamaq istərdiniz?” Mən dedim: “Pulum yoxdur”. Operator dedi: “Demo rejim pulsuzdur. Sınayın”.

Demo rejimi açdım. Pulsuz kredit verdilər. 1000 şərti vahid. Slot oynamağa başladım. Makaralar fırlandı. Qaydaları öyrəndim. Uduzdum, qazandım, yenə uduzdum. Amma heç nə itirmirdim. Sadəcə oynayırdım. Beynim dincəlirdi. Bir saat oynadım. Sonra mostbet canlı destek yazdım: “Təşəkkür edirəm, rahatladım”. Operator cavab verdi: “Buyurun, hər zaman kömək üçün burdayıq”.

Həmin gündən sonra hər gün demo rejimdə oynayırdım. Pulsuz, stresssiz. Heç bir depozit yox. Sadəcə əyləncə. Beynim boşalırdı. İşsizliyin yükü azalırdı. Bir həftə sonra özümə güvən gəldi. Depozit etdim 5 manat. Kiçik məbləğ. mostbet canlı destek yazdım: “Bu gün real pul oynamaq istəyirəm”. Operator dedi: “Yaxşı, amma qaydaları unutmayın – kiçik depozit, qısa vaxt, nəzarət”.

Oynamağa başladım. 5 manatla. İlk gün uduzdum. Əsəbiləşmədim. Ertəsi gün yenə 5 manat. Bu dəfə qazandım – 12 manat. mostbet canlı destek yazdım: “Qazandım, nə edim?” Operator dedi: “Yarısını çıxarın, qalanı ilə oynayın”. Dinlədim. 6 manat banka, 6 manat qaldı. Oynadım, uduzdum. Gülümsədim. Nə itki, nə qazanc. Amma əhvalım yaxşı idi.

İndi iki aydır bu qayda ilə oynayıram. İş tapdım. Yox, yüksək maaş deyil, amma işdir. Hər axşam bir az oynayıram. 5-10 manat, 20 dəqiqə. mostbet canlı destek ilə həmişə əlaqədəyəm. Suallarımı soruşuram, cavab alıram. Onlar məni tanıyırlar. “Sən işsiz olan” deyirlər. Mən gülürəm. “Hə mənəm, amma işim var indi”. Onlar da gülür. Ümumi qazancım 230 manatdır. Böyük deyil, amma sabit.

mostbet canlı destek mənə sadəcə oyun deyil, həyat dərsi verdi. Çətin günlərimdə bir səs, bir cavab var idi. İnsanlarla danışmaq, kömək istəmək, qəbul etmək – bunlar vacibdir. Mən öyrəndim ki, hər şey pul deyil. Söhbət, diqqət, qayğı – bunlar da dəyərlidir. Mənim üçün mostbet canlı destek o dəyəri verdi. Demo rejim pulsuz oyun, canlı dəstək pulsuz terapiya idi. Mən hər ikisindən istifadə etdim.

İndi işdən gəlirəm, uşaqlarımla oynayıram, arvadımla danışıram. Axşamlar isə bir az oynayıram. mostbet canlı destek yazıram, salamlaşıram. Onlar da cavab verir. Bu mənim üçün bir dostluqdur. Bəli, qəribədir. Onlayn kazino müştəri xidməti ilə dostluq? Amma oldu. Çünki onlar mənə çətin günümdə kömək etdilər. Pul vermədilər, amma vaxt verdilər. Səs verdilər. Diqqət verdilər. Bu mənim üçün pullu terapiyadan dəyərli idi.

Keçən gün yenə mostbet canlı destek yazdım. Dedim: “Salam, mən işsiz olan. İndi işim var, sağ olun”. Onlar cavab verdi: “Şad olduq, uğurlar”. Gülümsədim. Həyat bəzən sənə gözlənilməz yerdən yardım gəlir. Mənə mostbet canlı destek gəldi. Kimin ağlına gələrdi ki, bir kazino saytı mənim psixoloqum olacaq? Amma oldu. İndi mən yaxşıyam. İşim var, ailəm yanımdadır, və bir az da əyləncəm. mostbet canlı dest
0